tag:blogger.com,1999:blog-2143038400037776561.post8679269972361700937..comments2024-03-09T18:50:16.274+01:00Comments on KUCHNIA W KAMIENNYM DOMU: Warzywa z piecaKasiaNohttp://www.blogger.com/profile/10987390644988052786noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2143038400037776561.post-60212318405876218752014-09-13T09:01:55.788+02:002014-09-13T09:01:55.788+02:00Czyli tak zwane verdure "gratinate":) Te...Czyli tak zwane verdure "gratinate":) Też się przymierzam do wypróbowania takiej wersji. Dziękuję i zapraszam oczywiście:)KasiaNohttps://www.blogger.com/profile/10987390644988052786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2143038400037776561.post-85741629613865411962014-09-12T14:14:05.004+02:002014-09-12T14:14:05.004+02:00Witam serdecznie już wypróbowałam kilka Pani przep...Witam serdecznie już wypróbowałam kilka Pani przepisów wszystkie są rewalidacyjne zważając na to że uwielbiam włoską kuchnię. Warzywka w tej postaci zaserwuje na dzisiejsza kolację. Powiem tylko ze nieco inaczej ale podobnie robię pomidorki, paprykę i cukinię pozsypuje bułką tartą, która mieszam z czosnkiem duża ilością natki pietruszki i oliwy z oliwek. Pokropię jeszcze przed pieczeniem oliwą. Piekę w piekarniku. Mniam Mniam polecam. no i oczywiście gorąco pozdrawiam. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2143038400037776561.post-13368079570295416992014-08-09T12:57:18.757+02:002014-08-09T12:57:18.757+02:00Fajny pomysł. Wczoraj zrobiłam i pewnie zrobię jes...Fajny pomysł. Wczoraj zrobiłam i pewnie zrobię jeszcze nie raz :) Moja propozycja to dorzucić cukinię w połowie pieczenia, bo bardzo szybko się zrobi, a tak to wyszła trochę "ciapowata". Wrzuciłam także fasolkę szparagową, ale wyszła twarda, więc na przyszłość trzeba by ją wcześniej chwilę pogotować . Dziękuję Kasiu za przepisy. Przymierzam się do kolejnych ;)Basianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2143038400037776561.post-32271060258811860132014-07-26T10:07:23.672+02:002014-07-26T10:07:23.672+02:00Absolutnie masz rację i już wcześniej zastanawiała...Absolutnie masz rację i już wcześniej zastanawiałam się jak bloga przeorganizować, żeby był bardziej usystematyzowany tematycznie a nie "pamiętnikowy". Mam do dyspozycji szablony bloggerowe i nie rozgryzłam jeszcze jak to zrobić, ale obiecuję nad tym popracować! KasiaNohttps://www.blogger.com/profile/10987390644988052786noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2143038400037776561.post-51834018635547576522014-07-25T10:17:23.681+02:002014-07-25T10:17:23.681+02:00Kasiu,
Bardzo ciekawe te Twoje przepisy - dziś pie...Kasiu,<br />Bardzo ciekawe te Twoje przepisy - dziś pierwszy raz zajrzałam na Twojego bloga. Jeśli się nie obrazisz, mam pewien wniosek racjonalizatorski ;-)<br />Otóż Twpje przepisy kulinarne sa posegrowane wg dat... - dla Twojego "pamiętnika" może to mieć znaczenie - dla czytelnika przydałby się wyciąg tytułów kulinarnych do wyboru - w stylu listy. Sama piszesz, że celowo powtarzasz pewne przepisy. Jak przeskakuję po datach, to kilka z nich przewijam po kilka razy, a do nie których nie wiem, czy uda mi się dotrzeć...<br />Do rozważenia.<br />Z serdecznymi pozdrowiamia - nowa czytelniczka ;-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2143038400037776561.post-24074827012719371262014-04-16T16:56:41.684+02:002014-04-16T16:56:41.684+02:00Apetyczne :)
Dziękuję KasiuApetyczne :) <br /><br />Dziękuję Kasiucarpehttps://www.blogger.com/profile/09501684627837008303noreply@blogger.com